Lithium 3 volt knoopcel batterij

Een Lithium 3 volt knoopcel batterij is een ronde platte knoopcel en heeft een hoop toepassingen. Deze batterijen worden meestal toegepast in kleine apparaten, waar geen plaats is voor een grote batterij. Dit is meestal geen probleem, omdat de apparatuur zoals bijvoorbeeld autosleutels ook niet veel stroom vragen. Verder staat lithium oom bekend voor de lange levensduur. Dus u hoeft maar eens per keer het batterijtje te vervangen.

De ronde 3 volt knoopcel batterij (lithium knoopcel) wordt onder andere toegepast in speelgoed, weegschalen, rekenmachines, auto sleutels en back-up systemen.
Een platte ronde knoopcel batterij heeft een spanning van 3 volt en is vaak niet oplaadbaar. Mocht u toch een oplaadbare knoopcel willen, kunt u deze vinden onder de categorie oplaadbare knoopcellen.
Uiteraard vindt u in onze webshop alle veelvoorkomende en niet veelvoorkomende lithium 3V knoopcellen.
 

Duracell | Varta | Panasonic | Maxell| Energizer | GP lithium knoopcellen 3 Volt

Wij leveren verschillende merken van het type lithium 3 volt knoopcel batterij (knoopcellen) zoals Duracell , Varta Panasonic , Ansmann , energizer en GP.
Met onze merken knoopcel batterijen bent u verzekerd van langdurige prestaties.
Uw apparatuur moet langdurig de beste prestaties leveren. Dat is de reden dat wij alleen 3 volt knoopcellen van merken aanbieden waarvan wij zelf overtuigd zijn.
Wanneer u nu een knoopcel batterij van een ander merk in uw apparaat heeft zitten, dan kunt u deze zonder probleem vervangen met eenzelfde soort batterij. Heeft u hier een vraag over, twijfel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice.

Maat 3V knoopcellen

De maat van een 3V knoopcel batterij kunt u altijd aan de code ontleden.
De eerste twee cijfers op de knoopcellen staan voor de diameter en de laatste twee voor de dikte.
Voorbeeld: Een lithium 3V knoopcel batterij met code CR2032 heeft een diameter van 20 mm en is 3,2 mm dik. 
Heeft u vragen over lithium 3V knoopcel of wilt u een prijs voor batterijen bij grote afnames, neemt u dan gerust contact met ons op.