Betaalmethoden

Als u een bestelling plaats bij Beterbatterij kunt u kiezen uit de volgende betaalmethoden:

iDEAL
Deze betaalmethode is mogelijk voor iedereen met een Nederlandse bankpas en kaartlezer. Bij deze betaalmethode kun je direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met je eigen bank. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank

Paypal
Snel, veilig online betalen?  Paypal is de betaalmethode op internet. Via uw paypal account kunt u snel betalen op basis van email adres en wachtwoord. Aan uw paypal account koppelt u makkelijk een credit card of bankrekening. Bovendien beschermt paypal de kopers met aankoopbescherming.

Credit Card
Met uw credit card betaalt u snel een veilig uw aankoop op internet. Wij accepteren alle gangbare creditcards zoals Visa en Mastercard. 

Achteraf betalen
Deze mogelijkheid bieden wij in samenwerking met Billink. U hoeft pas voor uw producten te betalen nadat u deze heeft ontvangen.  De factuur krijgt u enkele dagen na levering van Billink. U betaald dan rechtstreeks aan Billink.


Vooruit betalen.
U kunt kiezen om uw bestelling te betalen middels een bankoverschrijving.  U krijgt een order bevestiging van uw bestelling met de benodigde gegevens. 

  • Beterbatterij
  • Naam bank: ABN-AMRO
  • Rekeningnummer:  NL67ABNA0493601120
  • occ Order nummer
 
VVV Cadeau kaarten
U kunt online betalen met VVV cadeau kaarten. Met ingang van 1 juli 2020 mag het deel van de transactie van de VVV Cadeaukaart niet meer zijn dan €50. Uiteraard kunt u het resterende deel van de transactie betalen met iDeal of creditcard.

 

Contant / Pinnen
Als u kiest voor afhalen, dan kunt u ook contant betalen of pinnen. Na afspraak kunt u uw bestelling afhalen in Maasluis. Bel of mail ons voor een afspraak.
  • Beterbatterij
  • Honderdland 109 D
  • 2676LT Maasdijk 
  • 010-7142201

Bancontact/Mister Cash
Mister Cash is dé betaalmethode voor Belgische consumenten. Met meer dan 1 miljard betalingen per jaar, is Mister Cash verreweg de populairste betaalmethoden van betalen in België. 

Belfius Direct Net
Via de Belfius Pay Button kunnen Belgische klanten van de Belfius bank eenvoudig online betalen. Betalingen worden direct verwerkt. 

KBC/CBC Payment buttont
Via de KBC/CBC-betaalknop kunnen Belgische klanten van de KBC/CBC bank eenvoudig online betalen. Betalingen worden direct verwerkt.