Over Beterbatterij

Beterbatterij levert batterijen en accu's sinds 2012

Beterbatterij heeft een compleet assortiment batterijen, accu's, laders, kabels, geheugen en lampen. 
 

Beterbatterij is voor ons allemaal

U kunt bij ons terecht als particulier of als bedrijf. Standaard sturen wij de BTW factuur in PDF vorm via de email. Onze klanten bevinden zich vooral in Nederland en België. Bij ons staat de klant centraal en wij vinden het erg belangrijk u een goede service te bieden.

Snel leveren

Vrijwel alles wat u bij ons op de site vindt is op voorraad. Uw bestelling wordt in de regel binnen één dag verzonden. Bij de artikelen staat aangegeven hoe snel wij deze kunnen leveren.BezorgkostenGratis verzenden beterbatterij

Bestellingen boven de € 30 worden gratis bezorgd binnen Nederland.
 

Voor bestellingen onder de € 30  betaalt u €  2,95  bezorgkosten 

Kleinere artikelen leveren wij met de post (PostNL). Deze worden dus geleverd in de brievenbus. U ontvangt voor deze zendingen geen track en trace mail. De post levert 95% in 1 werkdag. Omdat er steeds minder post wordt verstuurd kan het 2-3 werkdagen duren voor de post bezorgd wordt. Als de zending grote of dure spullen bevatten dan leveren wij standaard met PostNL pakketpost.
Heeft u liever dat wij uw kleine bestelling bezorgen met PostNL pakketpost?  Dan kunt u ook kiezen voor PostNL pakketpost.


logistiek

 

België, Duitsland en Luxemburg
Beterbatterij verzendt in de regel binnen 1 werkdag naar België, Duitsland en Luxemburg vanaf € 5,9 inc de verwijderingsbijdrage. Deze zendingen worden met PostNL verstuurd. Frankrijk, Denemarken, Spanje, Oostenrijk en Zwitserland
Voor bezorging in deze landen betaalt u € 15,95


Millieuvriendelijk leveren

recycle
Wij zijn altijd op zoek naar de meest milieuvriendelijke manier van leveren. Zo worden bij ons de kartonnen dozen hergebruikt als vulmateriaal. Voor de lichtere dozen gebruiken we luchtkussens of biologisch afbreekbare schuimpjes. Al het gebruikte materiaal om uw bestelling te verzenden is recyclebaar of herbruikbaar. Facturen versturen wij alleen elektronisch via een PDF in uw mail.

Leveren van kwaliteit

U vindt bij ons natuurlijk de A-merken zoals Duracell, GP, Varta, Philips, Rayovac etc. Daarnaast proberen wij u B merken aan te bieden die een goede kwaliteit leveren zoals Camelion tegen een scherpe prijs. Wij verzenden uw bestelling met de grootste zorg. Mocht er tijdens het transport toch schade ontstaan, laat het direct weten via [email protected]. Wij zorgen ervoor dat het zo snel mogelijk en goed voor u opgelost wordt.

Veilig en Betrouwbaar

Bij Beterbatterij vind u een veilige en betrouwbare partner. Wij voeren al jaren het webshop keurmerk. Dit Webshop Keurmerk is onafhankelijk. Alle aangesloten webwinkels beogen de belangen van de consumenten zo goed mogelijk te behartigen. De bij de Stichting Webshop Keurmerk aangesloten winkels zijn verplicht te voldoen aan de Europese en Nederlandse wet- en regelgeving en aan de Keurmerk-code. Bij klachten over Beterbatterij kunt u ook terecht bij webshop keurmerk.


Ook in de avond en in het weekendspoed levering accu en batterijen

Wij werken vanuit Maassluis vlakbij Rotterdam.  Heeft u met spoed een accu, batterijen of een ander product van de website nodig?  Mail ons op dan op  [email protected]  Bij Beterbatterij kunt u in overleg ook 's avonds en in het weekend artikelen afhalen in Maassluis (omgeving Rotterdam).