Koelkast lampen voor een koude omgeving

Filters
4 ProductenPagina 1 van 1

Koelkastverlichting 

De koelkastlamp

Bij het vervangen van de lamp in uw koelkast heeft u de keuze uit twee soorten: LED of halogeen Bij lampen wordt de sterkte van het licht uitgedrukt in wattages of in Lumen. Hoe hoger het getal, des te sterker het licht is van de koelkastlamp. Zo kunt u zelf bepalen hoe sterk zelf de verlichting in uw koelkast moet zijn. De grote koelkasten hebben soms zelfs meerdere lampjes. Boven, aan de zijkanten en / of in de groente lade. Uiteraard is dit afhankelijk van het merk en type koelkast. De meeste lampjes worden beschermd door een afdeklijst of plaat die erop geschoven of geschroefd is.

LED koelkastlamp of een traditionele gloeilamp?

Bij een meeste koelkasten is het koelkastlampje vaak nog een gloeilamp of halogeen lampje. Tegenwoordig kiezen we vaker voor vervanging door LED. LED is een energiezuiniger alternatief voor de gloeilamp. Een gloeilamp is mestal 15, 25 of 40 watt.  Omdat het lampje in de koelkast niet zo snel warm wordt, gaat het langer mee en is dus duurzaam in gebruik. Een Halogeen lamp gaat ongeveer 1000 uur mee. Een LED is over het algemeen iets duurder in aanschaf, maar door de langere levensduur , verdient zich dat op termijn wel terug

Zelf de lamp in de koelkast vervangen?

Het is meestal niet nodig om een dure reparateur te laten komen om een koelkastlampje te vervangen. Het is meestal redelijk makkelijk zelf het lampje te vervangen. 

Online uw koelkastlamp kopen

Uw nieuwe koelkastlamp koopt u bij Beterbatterij. Wij hebben een groot aanbod verschillende lampjes met verschillende sterktes. Kies voor veilig onilne betalen of kies voor achteraf betalen, dan hoeft u pas te betalen als het product in huis is, wel zo makkelijk.